Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/wehebbenjehartnodig.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Over ons | We hebben je hart nodig

OVER ONS

Er zijn verschillende aandoeningen die verband houden met het hart en het kan een hele klus zijn om informatie te verstrekken over alle soorten hart- en vaatziekten. Maar een blik op aandoeningen die het hart en de bloedvaten aantasten, kan u een breed beeld geven van hart- en vaatziekten.

U hoort veel termen zoals coronaire hartziekte, atherosclerose of een andere term en vraagt zich af wat al deze termen precies betekenen. Medische informatie kan u in verwarring brengen. Triglyceride is eenvoudiger als het wordt genoemd als vet in je lichaam. Het is essentieel dat u leest en op de hoogte blijft van enkele basisterminologie. U kunt enkele programma’s met betrekking tot het hart en de werking ervan bekijken voordat u naar uw arts gaat. Het woord geeft ook de betekenis; ‘Cardio’ is gerelateerd aan het hart en ‘vasculair’ is gerelateerd aan de bloedvaten.