Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/wehebbenjehartnodig.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Verbeter jouw gezondheid met een waterontharder | We hebben je hart nodig

De afgelopen jaren zijn de waterontharders enorm in populariteit gestegen vanwege de vele gezondheidsvoordelen die het met zich mee zou brengen. Dit komt doordat deze apparaten zijn voorzien van een ionenuitwisselaar met kunstharsbolletjes. Wanneer het drinkwater langs deze bolletjes stroomt, dan blijft de kalk hieraan vastkleven. Op die manier wordt kalk op een effectieve manier verwijderd waarna je geniet van zacht water. Het zachte water van de waterontharders kent inderdaad veel gezondheidsvoordelen. Maar om welke voordelen gaat het dan? Lees snel verder en wie weet geniet jij binnenkort van een zijdezachte huid!

 

#1 Een zijdezachte huid door het verdwijnen van kalk

Vrijwel de meeste mensen weten inmiddels dat hard water een nadelig effect heeft op de huid. In dit harde water zitten veel magnesium en calcium die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van kalk. Deze mineralen brengen een verhoogde pH-waarde met zich mee wat als resultaat heeft dat jouw huid aanzienlijk minder zacht en soepel voelt. Hiermee droogt hard water eigenlijk de huid uit. Voor veel mensen die last hebben van eczeem of psoriasis kan dit vervelende problemen met zich meebrengen. Door de overstap naar zacht water te maken worden deze klachten enigszins verlicht.

 

#2 Je drinkt gemakkelijker meer water op een dag

Wij Nederlanders vinden het de normaalste zaak van de wereld om water uit de kraan te drinken. Iets dat in veel landen tegenwoordig nog steeds niet vanzelfsprekend is. Ondanks dat dit voor ons normaal is, weten maar weinig mensen dat ons kraanwater constant kalk bevat. Dit zorgt voor een bittere smaak aan het water. Vrijwel de meeste mensen hebben dit niet door, omdat zij niets anders gewend zijn. Met een glas zacht water verandert dit volkomen. Dit water zorgt voor een waar orgasme in je mond doordat het geen kalk meer bevat. Wil jij dit ook voor jouw woning? Laat dan snel een waterontharder plaatsen in huis.

 

#3 Geniet van zichtbaar sterker haar

Last but nog least: het effect van hard water op ons haar. Wanneer er kalk in kraanwater zit kunnen gezonde oliƫn niet of mindergoed het haar bereiken. Hierdoor krijg je stug en dof haar. Ook de gezondheid van je haar zal snel achteruitgaan wanneer je steeds doucht met hard water. Op deze manier krijg je snel gespleten haarpunten en breekt het haar sneller af. Door een waterontharder in Noord-Holland te kopen zal je al snel merken dat je zichtbaar sterker haar krijgt. Een waterontharder brengt dus veel gezondheidsvoordelen met zich mee, waardoor het volkomen te begrijpen is dat steeds meer mensen dit apparaat in huis nemen.