Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/wehebbenjehartnodig.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Hoe duur is een haartransplantatie? | We hebben je hart nodig

Dat we er met elkaar steeds meer aan doen om er jong en vitaal uit te zien, dat is ons inmiddels niet meer vreemd. Niet alleen laten we onze huid strakker maken door middel van botox, maar kiezen we ook regelmatig voor een nieuw gebit. Kortom, het schoonheidsbeeld van de mens veranderd. Eén van de ingrepen die de laatste jaren vooral bij jonge mannen steeds populairder is geworden, dat is het uit laten voeren van een haartransplantatie. Doordat het vaak een enorm taboe is onder mannen, wordt er weinig tot niet over gesproken. Vooral mannen die rond de 30 zijn, krijgen regelmatig vervelende opmerkingen naar hun hoofd geslingerd. Doordat er tegenwoordig voldoende mogelijkheden zijn om hiermee aan de slag te gaan, hebben we de kosten van een transplantatie voor je in beeld gebracht.

Aantal grafts

Wat de haartransplantatie kosten zullen zijn voor jouw persoonlijke situatie is afhankelijk van verschillende factoren. De allereerste factor die een grote rol speelt in de uiteindelijke kosten van een transplantatie, dat is het aantal grafts dat wordt geplaatst. Grafts zijn de haarzakjes die vaak aan uit het achterhoofd worden gehaald, om vervolgens te worden teruggeplaatst op de plek waar het haar minimaal tot niet is. Je kunt je dus voorstellen, dat des te meer haarzakjes er moeten worden verplaatst, de prijs ook hoger zal liggen. De prijzen worden dus ook gebaseerd op het aantal haarzakjes dat wordt verplaatst.

Kosten per behandeling

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is het volledig afhankelijk van het aantal grafts wat de prijs voor een behandeling daadwerkelijk kost. Om je een indicatie te geven, zijn de prijzen voor 500 grafts circa 2.000 euro en heb je er meerdere nodig, dan kan dit oplopen tot wel 5.000 euro voor 1.700 tot 1.800 grafts. Daarnaast is ook de duur van de behandeling een bepalende factor in de prijs, want waar 500 grafts in één behandeling kunnen worden gedaan, geldt dit niet voor het dubbele aantal. Je zult dit dus meerdere behandelingen moeten ondergaan om het gewenste resultaat te kunnen behalen. Het is dus in iedere persoonlijke situatie anders. Om dus te kunnen bepalen wat de exacte kosten zijn, zal er eerst moeten worden gekeken naar het type behandeling en de omvang van het aantal te plaatsen grafts.