Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/wehebbenjehartnodig.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Dit zijn de redenen waarom je een AED wil aanschaffen | We hebben je hart nodig

Ben je van plan om binnenkort een Automatische Externe Defibrillator (AED) te kopen? Dan is het belangrijk dat je van tevoren wat research doet om erachter te komen welke AED bij je past en of je hem zakelijk of particulier wil aanschaffen. Een AED redt mensenlevens, dus het is zeker een apparaat waar je veel aan gaat hebben. De eerste 6 minuten van een reanimatie bepalen vaak of een persoon in nood het wel of niet overleefd. De AED ondersteunt je tijdens het reanimeren, zodat de kans op slagen groter wordt. Op deze pagina lees je welke voordelen er aan een AED zitten en waarom het kopen van dit medische apparaat als een goede investering kan worden gezien.

Welke voordelen kun je bij een AED verwachten?

Denk je na over een AED aanschaffen? Dan wil je natuurlijk wel weten wat de voordelen zijn. Allereerst zijn AED’s erg betrouwbaar. Je kunt er alleen een elektrische schok mee toedienen, als het analyse systeem aan het hart van de persoon in nood merkt dat het nodig is. Wanneer iemand geen hartritmestoornis ervaart, zal er geen schok worden toegediend. Verder is een AED erg makkelijk te bedienen, je hoeft er dan ook geen speciale cursus voor hebben gevolgd, al is dat natuurlijk altijd handiger. Verder bestaan er ook sprekende AED’s, die je verschillende aanwijzingen kunnen geven tijdens het reanimeren van een persoon in nood. Op die manier is de kans dat je reanimatie succesvol is groter.

Waarom is het kopen van een AED een goede investering?

Wil je een AED kopen? Dan is het belangrijk om te bepalen waar je de AED plaatst. Je kunt zowel als particulier en bedrijf zijnde een AED aanschaffen. Wanneer je de AED zakelijk koopt, kun je het apparaat in je winkel, bedrijfspand of in het winkelcentrum plaatsen. Vaak kun je in een groot pand of een winkelcentrum meerdere ondernemers vinden, die wellicht willen bijdragen aan de aanschaf van een AED. Op die manier kunnen meerdere personen er gebruik van maken.

Wanneer je de AED als particulier bij je thuis koopt, kun je ervoor kiezen om het apparaat binnen of buiten te installeren. Als je ervoor kiest om de AED in de tuin te plaatsen, kunnen passerende personen het gebruiken in geval van nood. Dit heeft dan ook de voorkeur, aangezien dit apparaat levens redt en je het vaak niet alleen voor jezelf wil houden.